---Asepta Gardłosept produkty

Fiorda o smaku czarnej porzeczki, cena i dostępność w aptekach w Polsce

suplement diety, pastylki/lamelki/żelki,

Laktoferyna (lactoferrin)

,

Tarczownica islandzka (lichen islandicus)

,

Róża (rosa)

, Phytopharm Klęka

Opakowanie:

Od 15,79 zł
37% taniej online (15,79 zł) niż stacjonarnie (25,21 zł).

100+ aptek z Fiorda o smaku czarnej porzeczki na stanie w Polsce

Na liście widoczne najbliższe 50.
Apteki z możliwością zakupu online wyświetlane jako pierwsze, zamawiające z hurtowni jako ostatnie.
Lokalizacja:
Zakres cen od 16,60 zł do 35,99 zł.
 Pokaż mapę 
---Asepta Gardłosept produkty

Szczegółowe informacje o Fiorda o smaku czarnej porzeczki

Opis Fiorda o smaku czarnej porzeczki

Fiorda o smaku czarnej porzeczki to suplement diety w postaci pastylek do ssania polecany w łagodzeniu podrażnień gardła i krtani. Preparat zawiera wyciąg z porostu islandzkiego, który nawilża i powleka śluzówkę gardła i jamy ustnej łagodząc objawy, takie jak kaszel, chrypka, suchość jamy ustnej, ból i pieczenie. Produkt jest odpowiedni dla osób dorosłych i dzieci powyżej 4. roku życia, w tym także diabetyków (nie zawiera cukru) oraz kobiet w ciąży i karmiących.

Skład Fiorda o smaku czarnej porzeczki

  • Wyciąg wodny z porostu islandzkiego (Cetraria islandica L.) - 100 mg,

  • Wyciąg z owoców dzikiej róży (Rosa canina L.) - 15 mg,

  • Wyciąg z kwiatów malwy czarnej (Alcea rosea L.) - 15 mg,

  • Woda,

  • Sok z owoców czarnej porzeczki,

  • Aromat z czarnej porzeczki,

  • Sok z owoców bzu czarnego,

  • Substancja żelująca: guma arabska,

  • Substancje utrzymujące wilgoć: sorbitole, syrop maltitolowy,

  • Substancja glazurująca: wosk Carnauba,

  • Substancja słodząca (sukraloza),

  • Regulator kwasowości: kwas cytrynowy.

Zawartość substancji w 1 pastylce.

Ostatnie wiadomości o Fiorda o smaku czarnej porzeczki

Brak wiadomości w ostatnim czasie.

Powiadom o nowej informacji.
Inne wiadomości nie będą wysyłane.

Najnowsze pytania o Fiorda o smaku czarnej porzeczki

Najnowsze filmy Fiorda o smaku czarnej porzeczki